25 квітня 2024 року у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва пройшов День цивільного захисту

 

25 квітня 2024 року у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва пройшов День цивільного захисту, план проведення якого був насичений різноманітними цікавими та змістовними заходами.

Розпочався День цивільного захисту загальнопалацівською лінійкою та зустріччю вихованців з ветераном цивільного захисту, майстром виробничого навчання Хмельницьких територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Хмельницькій області Сергієм Бесп’ятчуком.

Далі учасники освітнього процесу вдосконалювали свої теоретичні знання, практичні вміння та навички щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій.

Молодші вихованці взяли участь у конкурсних змаганнях «Абетка безпеки»; навчались виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання; ознайомилися з виставкою пожежного майна та устаткування, засобів захисту. Взяли участь у бліц-опитуваннях «Безпека життєдіяльності» та «Дорога не місце для ігор».

Вихованці середньої та старшої шкільної ланки відвідали навчальне заняття з надання домедичної допомоги при невідкладних станах, яке провели представники Хмельницької міської організації Червоного Хреста України. Взяли участь у спортивній естафеті «Знаю, вмію, можу», конкурсній програмі «Здоров’я, безпека та добробут» та військово-спортивній естафеті «Стрільба з лука», які пройшли досить цікаво та пізнавально.

Під час сигналу «Повітряна тривога» всі учасники освітнього процесу діяли чітко, злагоджено, відповідно до алгоритму дій ДСНС та продовжили навчальні заняття в укритті.

 ФОТО ЗА ПОКЛИКАННЯМ

26.04.2024 16:43