«Пласт-український скаутинг» для педагогів-організаторів закладів освіти міста відбувся 18 березня в Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва.

 

Семінар-creativethinking-club «Інноваційні підходи до формування національно-патріотичних цінностей: української ідентичності, здатності до конструктивного діалогу та практики міжнаціональних стосунків».

На захід завітали представники пласту Оксана Панчук і Людмила Кравчук з донечкою Дарусею, а ще юні журналісти – члени департаменту преси та інформації «Нової генерації міста». Ось такою дружною компанією ми здійснили мандрівку в історію Національної Скаутської Організації України. Дізналися, як патріотичний рух, який був заснований трьома людьми – Олександром Тисовським, Петром Франком та Іваном Чмолою – вже 110 років живе Сильно! Красно! Обережно! не тільки в Україні, а ще у восьми країнах світу: Австралії, Аргентині, Великобританії, Канаді, Німеччині, Польщі, Словаччині та США.

Пласт – українська скаутська організація, мета якої сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі – виховує свідомих, відповідальних провідників українського суспільства.

Імпровізоване багаття та веселі руханки додали позитивних емоцій нашій зустрічі.

Дякуємо всім, хто був з нами!

 

22.03.2021 16:08