Місячник національно – патріотичного виховання 10.12.2019

Згідно плану роботи з 06.11.219 року по 06. 12. 2019 року в палаці творчості  проходив місячник національно-патріотичного виховання.

В рамках місячника проведено різноманітні заходи до Дня збройних сил України. З метою формування любові до Батьківщини, турботи про щастя свого народу для дошкільнят було організовано перегляд мультфільмів каналу «ПЛЮС ПЛЮС»: «Знай і поважай Герб, Прапор і Гімн своєї Батьківщини», для старших вихованців проведено бесіди до Дня Гідності та Свободи, до Дня пам’яті жертв голодомору «Пам'ять про голодомор 1932-1933», до Дня Збройних Сил України, «Мовні обов’язки громадян».

На базі палацу творчості методистом НМЦ Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Солтис Н.І. підведено підсумки конкурсу презентацій учнів старших класів шкіл міста «Я ЗА мир!».

 

.IMG 5608

 

 

До Дня Гідності та Свободи для школярів міста культорганізаторомТопольницькою Н.М. проведено тематичний вечір «Україна – країна гідності і свободи», який сприяв формуванню ціннісного ставлення особистості до Батьківщини, нації, держави.

Цікавим та пізнавальним був історико-культурознавчий квест «Хто не пам’ятає своєї історії, приречений пережити її заново» для вихованців палацу творчості, який провели вихованці гуртка «Народного художнього колективу» прес-клубу «Юний журналіст» (керівник гуртка Валькова О.В.).

Готовність до виконання громадянського й конституційного обов’язку продемонстрували вихованці гуртка кульової стрільби, провівши змагання на першість гуртка з нагоди Дня збройних сил України (керівник гуртка Бінков В.В.).

 

IMG 3835 

 

IMG 3836

 

З метою формування національно-патріотичного світогляду вихованців педагоги декоративно-ужиткового відділу оформили  виставку малюнків дитячої зображувальної творчості «Дякую,  захиснику!».

 

IMG 0495

 

 

 

10.12.2019 13:09