Фестивальний марафон «подолянчиків»

З 28 жовтня до 2 листопада Народний художній колектив ансамбль танцю «Подолянчик»  Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва брав участь у «Фестивальному марафоні» в Ужгороді. Марафон включав у себе три конкурси: Міжнародний фестиваль-конкурс  Міністерства освіти та науки України "Падіюн-Євро-Данс", ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Яскрава країна в Закарпатті - 2016" та Міжнародний конкурс "Слов’янський вінець".

 

 

 

В «Фестивальному марафоні» взяли участь близько тисячі учасників, з них  54 - вихованці «Подолянчика». Колектив представив на конкурси хореографічні роботи: «Подолянчики», «Подільський вихиляс», «Польська сюїта», «Подільська гаївка», «Козачата», «На вигоні». 

 

За підсумками журі Міжнародного фестивалю-конкурсу Міністерства освіти та науки України  "Падіюн-Євро-Данс" ансамбль отримав перше та третє місця; ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Яскрава країна в Закарпатті 2016 "- два перших та третє місця; за підсумками журі Міжнародного фестивалю "Слов"янський вінець" - чотири перших місця! В цілому колектив привіз сім перших та два третіх місця. 

 

 

 

 

 

 

06.11.2016 18:50